Monday, November 17, 2014

Ажуриран список со блогови на 09.12.2014

Ова е апдејтуваната (на англиски) или ако сакате, ажурираната (на француски) листа со вашите блогови. Како што можете да видите, на списокот се 27 блога. Тоа значи дека има уште многу колеги кои сеуште немаат свои блогови или срамежливо ги кријат. Ве молам јавувајте се и испраќајте ги своите блогови, за да можат да добијат на значење, на корисност и на јавност.На некои од нив колешките/колегите веќе ги постирале фотографиите од работилницата.
За жал, како што знаете, во текот на работилницата се случија многу непредвидени технички проблеми, за кои морам да се извинам уште еднаш. Тие ме ангажираа премногу, така што не успеав да направам ниту една фотографија. Поради тоа сакам да ве замолам да ми испратите фотографии, кои би ги ставил на едно место што ќе биде достапно до сите и кои би биле дел од архивата на работилницата. Ако се премногу за испраќање по e-mail, можете да ги ставите во еден фолдер на dropbox, да ми испратите линк до фолдерот и оттаму ќе можам да ги симнам. За ова ќе ви бидам бескрајно благодарен.

2 comments:

 1. Повелете линкови:
  http://aidafizika.blogspot.com/2014/11/blog-post_7.html
  http://394202597555704870.weebly.com/
  од преголема зафатеност во овој активен период не стасав сите фотографии да ги закачам,но наскоро ќе најдам време. Срдечен поздрав и ни посакувам уште многу успешни работилници и средби.

  ReplyDelete
 2. Или пак, повелете во ФБ група - ФИЗИКА 2011/2012 , таму се постирани сите фотографии, па одберете си :)
  https://www.facebook.com/groups/188710967861867/photos/

  ReplyDelete